Vik. Distriktssköterska

Beskrivning
Norrlandskliniken Hälsocentral är en fullt utbyggd primärvårdsenhet som är privat men drivs på uppdrag av Region Västerbotten och ingår i Hälsoval Västerbotten. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade.

På Norrlandskliniken har vi kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga medarbetare. Vi eftersträvar ett öppet klimat med delaktighet. De värdeord som medarbetare tillsammans arbetat fram är:

  • Lösningsfokuserad kompetens
  • Empati
  • Respekt

Tillsammans är vi starka!

Vi söker nu en trygg och engagerad distriktssköterska till omvårdnadsteamet då en av våra medarbetare går på föräldraledighet.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat på heltid under perioden 2020-04-01 till 2020-12-31 med möjlighet till förlängning.

Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtal.

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska på Norrlandsklinikens Hälsocentral arbetar du nära andra distriktssköterskor och övriga professioner inom verksamheten. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagningsarbete och telefonrådgivning/tidsbokning.

Norrlandsklinikens Hälsocentral använder sig av samma system som andra primärvårdsenheter inom Region Västerbotten såsom journalsystemet System cross och Ros.

Kvalifikationer
För anställningen krävs specialistlegitimation som distriktssköterska, alternativt att du är legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet från primärvård eller akutvård. Då du i tjänsten träffar patienter samt har ett nära samarbete med olika professioner är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team och ser lösningar istället för problem. Det är meriterande om du tidigare arbetat med journalsystemet System cross.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2019-12-01.

För att söka anställningen skickar du CV och personligt brev till HR-generalist Elin Sonning; elin.sonning@norrlandskliniken.se

Märk meddelandet med ”Ansökan distriktssköterska”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Vid frågor om rekryteringen eller arbetsvillkor kontakta HR-generalist Elin Sonning:
090-3435568 / 073-8338857
elin.sonning@norrlandskliniken.se

Vid frågor om arbetsuppgifterna kontakta Teamledare Linda Möller:
070-2643187
linda.moller@norrlandskliniken.se

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.