Vik. arbetsterapeut, deltid

Beskrivning
Norrlandskliniken Hälsocentral är en fullt utbyggd primärvårdsenhet som drivs på uppdrag av Region Västerbotten och ingår i Hälsoval Västerbotten. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade. Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtal.

På Norrlandskliniken har vi kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga medarbetare. Vi söker nu en arbetsterapeut som vikarie då vår arbetsterapeut går på föräldraledighet i slutet av januari.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat med en omfattning på 40 procent. Arbetstiderna kan diskuteras men föreligger dagtid under vardagar. Anställningsperioden är från mitten av januari till mitten av augusti 2020.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut på Norrlandskliniken är de huvudsakliga arbetsuppgifter hjälpmedelshantering och utprovning av exempelvis ortoser och rullatorer på primärvårdsnivå. Det förekommer även patienter med behov av stöd gällande struktur och planering samt demensutredningar. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har arbetslivserfarenhet av detta. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet av demensutredning. Erfarenhet av journalsystemet System cross samt Primärvård är också meriterande.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2019-10-31.
Urvalsarbetet sker löpande och du kan därmed bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med att skicka din ansökan!  

För att söka anställningen skickar du CV samt personligt brev till HR-generalist Elin Sonning; elin.sonning@norrlandskliniken.se

Märk meddelandet med ”Ansökan arbetsterapeut”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.
Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Vid frågor om rekryteringen eller arbetsvillkor kontakta HR-generalist Elin Sonning: 090-3435568, elin.sonning@norrlandskliniken.se

Vid frågor om arbetsuppgifterna kontakta Teamledare Markus Kärnebro: 090-3435564, markus.karnebro@norrlandskliniken.se

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.