Vi söker undersköterska

Beskrivning
Norrlandskliniken Hälsocentral är en privat primärvårdsenhet som drivs på uppdrag av Region Västerbotten. Vi ingår i Hälsoval Västerbotten. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade. På Norrlandskliniken har vi engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare. Vi eftersträvar ett öppet klimat med delaktighet.

Vi vill nu förstärka omvårdnadsteamet med en trygg och engagerad undersköterska! 

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och arbetet sker dagtid under vardagar. Deltid kan diskuteras. Norrlandskliniken tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtal.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska på Norrlandsklinikens Hälsocentral arbetar du självständigt men nära andra professioner. Vanliga arbetsuppgifter är provtagning, provadministration, sårvård och att bistå vid olika vårdinsatser med andra professioner. Arbetsuppgifter kan komma att variera över tid utifrån verksamhetens behov, eget intresse och kunskaper. 

Norrlandsklinikens Hälsocentral använder sig av samma IT miljö som andra primärvårdsenheter inom Region Västerbotten såsom journalsystemet System cross och Ros.

Kvalifikationer
För anställningen krävs utbildning och formell kompetens som undersköterska. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av primärvård, samt har vana av arbete med IT systemen System cross och ROS. Vi ser gärna att du även har några års erfarenhet av yrket.

Då du i tjänsten träffar patienter samt har ett nära samarbete med olika professioner är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team och ser lösningar istället för problem.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-10-26

För att söka anställningen skickar du CV samt personligt brev till biträdande verksamhetschef Markus Kärnebro: markus.karnebro@norrlandskliniken.se

Märk meddelandet med ”Ansökan undersköterska”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta teamledare Linda Möller per mejl: linda.moller@norrlandskliniken.se

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.