Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska

Beskrivning
Norrlandskliniken Hälsocentral är en privat primärvårdsenhet som drivs på uppdrag av Region Västerbotten. Vi ingår i Hälsoval Västerbotten. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade. På Norrlandskliniken har vi engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare. Vi eftersträvar ett öppet klimat med delaktighet.

Vi söker nu en engagerad distriktssköterska alternativt leg. sjuksköterska med relevant erfarenhet. 

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och arbetet sker dagtid under vardagar. Deltid kan diskuteras. Norrlandskliniken tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtal.

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska på Norrlandsklinikens Hälsocentral arbetar du nära andra distriktssköterskor och övriga professioner i verksamheten. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är olika typer av planerad mottagning, akuta bedömningsbesök samt telefonrådgivning/tidsbokning.

Norrlandsklinikens Hälsocentral använder sig av samma IT miljö som andra primärvårdsenheter inom Region Västerbotten såsom journalsystemet System cross och Ros.

Kvalifikationer
För anställningen krävs specialistlegitimation som distriktssköterska, alternativt att du är legitimerad sjuksköterska med relevant arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av primärvård, samt har vana av arbete med journalsystemet System cross.

Då du i tjänsten träffar patienter samt har ett nära samarbete med olika professioner är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team och ser lösningar istället för problem.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-10-19

För att söka anställningen skickar du CV samt personligt brev till biträdande verksamhetschef Markus Kärnebro: markus.karnebro@norrlandskliniken.se

Märk meddelandet med ”Ansökan distriktssköterska”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta teamledare Linda Möller per mejl: linda.moller@norrlandskliniken.se

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.