Röntgensköterska, deltid

Beskrivning

Norrlandskliniken i Umeå är en specialistvårdsklinik som utreder och behandlar patienter inom en mängd specialistområden. Företaget delar lokaler och samarbetar nära med Norrlandskliniken Hälsocentral som ingår i Hälsoval Västerbotten och ansvarar för ca 10 800 listade patienter. Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtalet. Vår radiologiska enhet innefattar MR-kamera, konventionell röntgen samt ultraljud. På plats finns även en genomlysningskamera. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver nu förstärka den radiologiska verksamheten med en duktig och engagerad röntgensköterska.

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning på deltid med en omfattning på 10 procent, 4 timmar per helgfri vecka. Omfattningen kan komma att öka efter hand.
Norrlandskliniken tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att genomföra radiologiska undersökningar med konventionell röntgenkamera, efterhand även inskolning för magnetkamera. Viss kringliggande administration tillkommer såsom filhantering i Norrlandsklinikens datasystem, telefonkontakter mm.

Kvalifikationer

För anställningen krävs att du är utbildad röntgensjuksköterska och har några års arbetslivserfarenhet som detta. Du ska dessutom ha god datorvana och goda anatomiska kunskaper. Önskvärt är att du tidigare arbetat med konventionell röntgenkamera.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi värdesätter flexibilitet, samarbetsförmåga, noggrannhet och engagemang.

Arbetsplatsen

På Norrlandskliniken får du kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga kollegor.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2019-03-29.  Urvalsarbetet sker löpande och du kan därmed bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med att skicka din ansökan.
För att söka anställningen skickar du CV samt personligt brev till HR-generalist Elin Sonning;
elin.sonning@norrlandskliniken.se
Märk meddelandet med ”Ansökan röntgensjuksköterska”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.
Vid frågor om anställningen kontakta Markus Kärnebro: 090 343 55 64
Alternativt via mail; markus.karnebro@norrlandskliniken.se

Välkommen in med din ansökan!
Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.