Psykolog till hälsocentralen

Beskrivning
Norrlandskliniken Hälsocentral är en fullt utbyggd primärvårdsenhet som är privat men drivs på uppdrag av Region Västerbotten och ingår i Hälsoval Västerbotten. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och hög kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade. Förutom vår hälsocentral bedriver vi företagshälsovård samt privat sjukvård. I takt med verksamhetens utveckling och behov arbetar våra psykologer även med dessa verksamheter. 

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill utvecklas tillsammans med oss!

På Norrlandskliniken har vi kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga medarbetare. Vi eftersträvar ett öppet klimat med delaktighet. De värdeord som medarbetare tillsammans arbetat fram är:

  • Lösningsfokuserad kompetens
  • Empati
  • Respekt

Tillsammans är vi starka!

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid dagtid på vardagar. Norrlandskliniken tillämpar provanställning, sex månader.

Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtal.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på Norrlandsklinikens Hälsocentral arbetar du nära våra andra psykologer och övriga professioner inom verksamheten. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är psykologiska bedömningar samt behandling både individuellt och i grupp. Det sker löpande utveckling av området för bästa omhändertagande av patienter.

Norrlandsklinikens Hälsocentral använder sig av samma system som andra primärvårdsenheter inom Region Västerbotten såsom journalsystemet System cross.

Kvalifikationer
För anställningen krävs det att du är legitimerad psykolog med klinisk erfarenhet och intresse för primärvård. Vi söker dig som har ett starkt engagemang i ditt arbete och en ambition att långsiktigt utvecklas tillsammans med verksamheten. Du kan och tycker om att arbeta självständigt. Då det ingår i rollen att ha ett nära samarbete med olika professioner är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat inom primärvård och har erfarenhet av gruppbehandling.

Ansökan
För att söka anställningen skickar du CV och personligt brev till HR-generalist Elin Sonning;
elin.sonning@norrlandskliniken.se

Märk meddelandet med ”Ansökan psykolog”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Urvalsarbetet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor om rekryteringen eller arbetsvillkor kontakta HR-generalist Elin Sonning: 090-3435568 / 070-5090871
elin.sonning@norrlandskliniken.se

Vid frågor om arbetsuppgifterna kontakta Teamledare Markus Kärnebro: 090-3435564 markus.karnebro@norrlandskliniken.se

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.