Norrlandskliniken söker företagsläkare

Norrlandskliniken Företagshälsa växer!

Beskrivning

Norrlandskliniken Företagshälsa, Avonova Umeå arbetar med förebyggande hälsovård och är en av de tre verksamheterna som bedrivs på Norrlandskliniken. Vi arbetar för en aktiv arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv genom en långsiktig kundrelation. En relation som för kunden ska ge goda resultat såsom friska medarbetare, trygg arbetsmiljö och en lönsam verksamhet.
Vi värdesätter hög medicinsk kvalitet där samnyttjande av våra resurser ger kunden säker och effektiv handläggning.

Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtal. På Norrlandskliniken har vi kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga medarbetare.

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning på deltid och arbetet sker dagtid under vardagar. Omfattningen diskuteras med intressant kandidat då andra uppdrag inom koncernen kan vara aktuella. Norrlandskliniken tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker så snart som möjligt. Möjlighet till konsultkontrakt istället för anställning kan diskuteras vid önskemål.

Vi erbjuder:

  • Ett stimulerande arbete där du får utveckla och leverera tjänster som verkligen gör skillnad.
  • Möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling.
  • Förmåner såsom friskvårdsbidrag och vårdförsäkring.
  • Ett arbete på en unik arbetsplats med ett starkt varumärke i Umeå, där vi är individer som är bra på olika saker. Viktigast är emellertid att vi är ett lag. Inte förrän laget har lyckats så har vi lyckats.

Arbetsuppgifter

Som företagsläkare är ditt fokus människan i relation till sin arbetsplats och att tillsammans med kunden verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra lagstadgade undersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder och medicinska bedömningar på beställning av företagshälsans kunder. Detta sker i ett nära samarbete med bland annat erfarna företagssköterskor, psykologer, sjukgymnaster och arbetsterapeut.

Kvalifikationer

För anställningen krävs att du utbildad företagsläkare, alternativt specialistläkare inom arbets- och miljömedicin. Du som söker behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Du har god IT-kunskap och administrativ förmåga. Då det förekommer en del resor i anställningen såsom arbetsplatsbesök hos kund krävs körkort B.

För att lyckas i tjänsten behöver du ha en god servicekänsla, förmågan att sätta kunden i fokus samt vara lösningsfokuserad och ha lätt för att samarbeta i team. Arbetslivserfarenhet av rollen som företagsläkare är starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Urvalsarbetet sker löpande så vänta därför inte med att skicka din ansökan.
För att söka anställningen skickar du CV samt personligt brev till HR-generalist Elin Sonning; elin.sonning@norrlandskliniken.se
Märk meddelandet med ”Ansökan företagsläkare”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt

Vid frågor om rekryteringen eller arbetsvillkor kontakta HR-generalist Elin Sonning: 090-3435568.

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.