Medicinsk sekreterare

Beskrivning: Norrlandskliniken Hälsocentral är en fullt utbyggd primärvårdsenhet som drivs på uppdrag av Västerbottens Läns Landsting. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade. Vi söker nu en positiv och engagerad medicinsk sekreterare!

Arbetsuppgifter: Sedvanligt arbete som medicinsk sekreterare i primärvård. Dagtid. På Norrlandskliniken har medicinska sekreterare inte huvudansvar för reception. Olika administrativa specialområden finns och diskuteras utifrån den sökandes intresse och erfarenheter.

Arbetstid: Heltid. Deltid kan diskuteras. Arbete sker dagtid vardagar.

Varaktighet:  Tillsvidare

Kvalifikationer: Utbildning som medicinsk sekreterare genom vårdadministrativa programmet eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av journalsystemet system cross samt primärvård är meriterande. Vidare behöver du ha ett intresse av att bidra till verksamhetens utveckling och ett gott arbetsklimat. Hos oss får du duktiga och trevliga kollegor!

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-03-19.  Urvalsarbetet sker löpande och du kan därmed bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med din ansökan.

Övrigt: Norrlandskliniken har kollektivavtal

 

Ansökan skickas till:

markus.karnebro@norrlandskliniken.se
Märk meddelandet med ”ansökan medicinsk sekreterare”
Vid frågor om tjänsten ring administrativ chef Markus Kärnebro: 090 343 55 64

 

Välkommen in med din ansökan!

Vänligen respektera vår önskan att slippa kontakt med mediasäljare, rekryteringsbyråer etc.