Medicinsk sekreterare, vikariat

Beskrivning
Norrlandskliniken Hälsocentral är en fullt utbyggd primärvårdsenhet som är privat men drivs på uppdrag av Region Västerbotten och ingår i Hälsoval Västerbotten. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och hög kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade. Förutom vår hälsocentral bedriver vi företagshälsovård och privat sjukvård.

Då en av våra medicinska sekreterare går på föräldraledighet innan sommaren söker vi nu en vikarie till hälsocentralen.

På Norrlandskliniken har vi kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga medarbetare. Vi eftersträvar ett öppet klimat med delaktighet. De värdeord som medarbetare tillsammans arbetat fram är:

  • Lösningsfokuserad kompetens
  • Empati
  • Respekt

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat med en omfattning på 75 procent och arbetet sker dagtid under vardagar. Anställningen påbörjas 2020-04-13 eller enligt överenskommelse och pågår till 2021-02-28 med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare är du ett administrativt stöd för verksamheten och kommer att arbeta med transkribering av läkardiktat, remisshantering, tidsbokning och till viss del receptionsarbete. I rollen ingår även övriga administrativa arbetsuppgifter såsom posthantering, att vittja allmänna mejl och ärendehantering i Mina vårdkontakter. Du arbetar I ett nära samarbete med övriga medicinska sekreterare och har löpande kontakt med läkare och övriga yrkesgrupper på hälsocentralen. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning som medicinsk sekreterare genom vårdadministrativa programmet eller motsvarande. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. För att lyckas i tjänsten behöver du vara ansvarstagande och vara en problemlösare. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Då det i arbetet ingår att vara ansiktet utåt genom receptionsarbete och ha ett nära samarbete med olika professioner är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Därför kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet av journalsystemet System cross samt Primärvård är meriterande.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-01-28. Urvalsarbetet sker löpande och du kan därmed bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med att skicka din ansökan.

För att söka anställningen skickar du CV samt personligt brev till HR-generalist Elin Sonning; elin.sonning@norrlandskliniken.se

Märk meddelandet med ”Ansökan medicinsk sekreterare”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Vid frågor om rekryteringen eller arbetsvillkor kontakta HR-generalist Elin Sonning: 070- 5090871, elin.sonning@norrlandskliniken.se

Vid frågor om arbetsuppgifterna kontakta Teamledare Linda Möller: 070-2643187 linda.moller@norrlandskliniken.se

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.