Fysioterapeut till Norrlandskliniken

Beskrivning av verksamheten
Norrlandskliniken Hälsocentral är en fullt utbyggd primärvårdsenhet som är privat men drivs på uppdrag av Region Västerbotten och ingår i Hälsoval Västerbotten. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade. Vid Norrlandskliniken bedrivs även företagshälsovård samt privat sjukvård/försäkringsvård.

På Norrlandskliniken har vi kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga medarbetare. Vi eftersträvar ett öppet klimat med delaktighet. De värdeord som medarbetare tillsammans arbetat fram är:

  • Lösningsfokuserad kompetens
  • Empati
  • Respekt

Vi söker nu en trygg och engagerad fysioterapeut till rehabteamet.   

Arbetsuppgifter
Huvudsakligen arbetar fysioterapeuten med individuell behandling och kringliggande administration. Teamet ansvarar över telefonrådgivning och tidsbokning gällande sin patientgrupp.   

Norrlandsklinikens Hälsocentral använder sig av System Cross journalsystem såsom övriga kliniker inom Region Västerbotten.

Vi har ett välutrustat gym i direkt anslutning till behandlingsrummen och bedriver sedan många år olika framgångsrika gruppkoncept inom fysioterapi och fysisk aktivitet. 

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad fysioterapeut och har några års arbetslivserfarenhet i yrket. Meriterande är arbetslivserfarenhet inom primärvård.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och arbetet sker dagtid under vardagar. Deltid kan diskuteras. Norrlandskliniken tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker så snart som möjligt.

Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtal.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-03-18.  Urvalsarbetet sker löpande och du kan därmed bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med att skicka din ansökan.  

För att söka anställningen skickar du CV samt personligt brev till teamledare Markus Kärnebro: markus.karnebro@norrlandskliniken.se

Märk meddelandet med ”Ansökan fysioterapeut”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt

Vid frågor kontakta teamledare Markus Kärnebro: markus.karnebro@norrlandskliniken.se
Tel. 090 343 55 64  

All kontakt med annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.