Distriktssköterska/diabetessköterska

Beskrivning
Norrlandskliniken Hälsocentral är en fullt utbyggd primärvårdsenhet som är privat men drivs på uppdrag av Region Västerbotten och ingår i Hälsoval Västerbotten. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade.

På Norrlandskliniken har vi kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga medarbetare. Vi eftersträvar ett öppet klimat med delaktighet. De värdeord som medarbetare tillsammans arbetat fram är:

  • Lösningsfokuserad kompetens
  • Empati
  • Respekt

Tillsammans är vi starka!
Vi söker nu en trygg och engagerad distriktssköterska till omvårdnadsteamet.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och arbetet sker dagtid under vardagar. Deltid kan diskuteras. Norrlandskliniken tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtal.

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska på Norrlandsklinikens Hälsocentral arbetar du nära andra distriktssköterskor och övriga professioner inom verksamheten. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagningsarbete och telefonrådgivning/tidsbokning.

Norrlandsklinikens Hälsocentral använder sig av samma system som andra primärvårdsenheter inom Region Västerbotten såsom journalsystemet System cross och Ros.

Kvalifikationer
För anställningen krävs specialistlegitimation som distriktssköterska, alternativt att du är legitimerad sjuksköterska med relevant arbetslivserfarenhet.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av diabetesmottagning. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med journalsystemet System cross.

Då du i tjänsten träffar patienter samt har ett nära samarbete med olika professioner är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team och ser lösningar istället för problem.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-04-12

För att söka anställningen skickar du CV samt personligt brev till biträdande verksamhetschef Markus Kärnebro: markus.karnebro@norrlandskliniken.se

Märk meddelandet med ”Ansökan distriktssköterska”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Vid frågor kontakta teamledare Linda Möller per mejl: linda.moller@norrlandskliniken.se

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.