Distriktssköterska

Beskrivning
Norrlandskliniken Hälsocentral är en fullt utbyggd primärvårdsenhet som är privat men drivs på uppdrag av Region Västerbotten och ingår i Hälsoval Västerbotten. Här möter vi vårdsökande i alla åldrar och faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade.

På Norrlandskliniken har vi kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga medarbetare. Vi eftersträvar ett öppet klimat med delaktighet. De värdeord som medarbetare tillsammans arbetat fram är:

  • Lösningsfokuserad kompetens
  • Empati
  • Respekt

Tillsammans är vi starka!

Vi söker nu en trygg och engagerad distriktssköterska till omvårdnadsteamet.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid dagtid på vardagar. Anställningen påbörjas så snart som möjligt. Norrlandskliniken tillämpar provanställning, sex månader.

Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtal.

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska på Norrlandsklinikens Hälsocentral arbetar du nära andra distriktssköterskor och övriga professioner inom verksamheten. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagningsarbete och telefonrådgivning/tidsbokning.

Norrlandsklinikens Hälsocentral använder sig av samma system som andra primärvårdsenheter inom Region Västerbotten såsom journalsystemet System cross och Ros.

Kvalifikationer
För anställningen krävs specialistlegitimation som distriktssköterska, alternativt att du är legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet från primärvård eller akutvård. Då du i tjänsten träffar patienter samt har ett nära samarbete med olika professioner är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team och ser lösningar istället för problem.

Ansökan
Urval sker löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

För att söka anställningen skickar du CV och personligt brev till HR-generalist Elin Sonning; elin.sonning@norrlandskliniken.se

Märk meddelandet med ”Ansökan DS”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Vid frågor om rekryteringen eller arbetsvillkor kontakta HR-generalist Elin Sonning: 090-3435568 / 073-8338857 elin.sonning@norrlandskliniken.se

Vid frågor om arbetsuppgifterna kontakta Teamledare Linda Möller: 070-2643187 linda.moller@norrlandskliniken.se

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.