Administratör med ekonomikunskaper

Verksamheten: Norrlandskliniken är flera sjukvårdsverksamheter på en och samma plats. Vi bedriver privat specialistvård, företagshälsovård samt primärvård på uppdrag av Västerbottens läns landsting. Alla våra verksamheter präglas av hög utvecklingstakt, kompetenta medarbetare och ett positivt klimat. Vi söker nu en engagerad administratör som kan stödja den fortsatta utvecklingen framåt.

Kvalifikationer och egenskaper: Som lägst behöver du fullgjort gymnasial utbildning, gärna med ekonomisk inriktning. För att klara dina uppgifter behöver du ha goda datakunskaper samt förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och sammanhang. Du förstår också värdet av ett trevlig bemötande både internt och ut mot våra kunder och samarbetspartners. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling och utökade ansvarsområden. Meriterande är arbete med liknande uppgifter samt högskoleutbildning inom ekonomi/administration.

Arbetsuppgifter; Du kommer att arbeta med ett flertal områden inom kundservice och administration. Exempelvis ta emot samtal från kundföretag och administrera vissa bokningar och beställningar. Även enklare löpande bokföring, såsom stämma av bankkonton, fakturering och boka in-och utbetalningar.

Tjänstgöringsgrad: 100 %.

Varaktighet: Tillsvidare. Norrlandskliniken kan komma att tillämpa 6 månaders provanställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Fast månadslön

Övrigt: Norrlandskliniken har kollektivavtal.

Sista ansökningsdag: 2018-05-25

Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Skicka till markus.karnebro@norrlandskliniken.se
Märk meddelandet med ”ansökan” Bifoga CV samt personligt brev.

Vid frågor om tjänsten ring personalansvarig Markus Kärnebro: 090 343 55 64

Välkommen in med din ansökan!

 

Vi undanbeder oss all kontakt med rekryteringsbyråer, bemanningsföretag, mediasäljare eller liknande.