Hälsocentral

Norrlandskliniken är en privat hälsocentral med landstingsavtal. Det innebär att alla är välkomna att lista sig hos oss. Vi omfattas av samma regler och avgifter som övriga hälsocentraler i Västerbotten. På www.1177.se finns mer information om hälsovalet och övriga sjukvården i länet.

Se respektive flik för information och kontaktuppgifter till våra olika delverksamheter och mottagningar.

Nyheter

  • 24 JANUARI, 2020

  Ny avgift för distansbesök och telefonkontakter inom hälsocentralen

  Region Västerbotten har aviserat nya patientavgifter från 2020. En viktig förändring är att så kallade distansbesök kostar 100 kr för berörd patient. Detta inkluderar Telefonkontakter som innehåller en medicinsk bedömning och beslut om fortsatt vård/behandling.  Se https://www.1177.se/Vasterbotten/sa-fungerar-varden/kostnader-och-ersattningar/patientavgifter/ för ytterligare information från Regionen gällande avgifter. 

  Read more
  • 17 JANUARI, 2020

  Verksamhetschef till en växande företagshälsovård

  Är du en person som trivs med att leda personal och verksamhet samt har förmågan att lyfta blicken och tänka framåt? Läs då vidare för det kan vara dig vi söker. Om verksamhetenNorrlandskliniken Företagshälsa, Avonova Umeå erbjuder tjänster inom företagshälsa. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper vi organisationer och deras medarbetare att må och

  Read more