Hälsocentral

Norrlandskliniken är en privat hälsocentral med landstingsavtal. Det innebär att alla är välkomna att lista sig hos oss. Vi omfattas av samma regler och avgifter som övriga hälsocentraler i Västerbotten. På www.1177.se finns mer information om hälsovalet och övriga sjukvården i länet.

Se respektive flik för information och kontaktuppgifter till våra olika delverksamheter och mottagningar.

Nyheter

  • 11 MARS, 2019

  Röntgensköterska, deltid

  Beskrivning Norrlandskliniken i Umeå är en specialistvårdsklinik som utreder och behandlar patienter inom en mängd specialistområden. Företaget delar lokaler och samarbetar nära med Norrlandskliniken Hälsocentral som ingår i Hälsoval Västerbotten och ansvarar för ca 10 800 listade patienter. Norrlandskliniken har kollektivavtal via Almega/Vårdföretagarna. Alla anställda omfattas därmed av kollektivavtalet. Vår radiologiska enhet innefattar MR-kamera, konventionell

  Read more
  • 25 FEBRUARI, 2019

  Begränsade telefontider

  På grund av oplanerad frånvaro kommer telefontiderna för MVC vara begränsade närmsta veckorna. Vi försöker hålla öppet dessa så mycket som möjligt och hoppas att vi efterhand kan återgå till våra vanliga tider. På kvällar och helger är det även möjligt att kontakta 1177 för sjukvårdsrådgivning, ring alltid 112 om situationen är allvarlig.

  Read more