Norrlandskliniken Företagshälsa AB

Välkommen till Norrlandskliniken Företagshälsa – vi hjälper dig att skapa en attraktiv arbetsplats där dina medarbetare mår bra.

Friska medarbetare skapar effektiva verksamheter

Kan vardagen bli stressig för dig och dina medarbetare? Har ni ett arbete där många lätt blir stillasittande? Eller arbetar ni i en bullrig miljö? Friska och hälsosamma medarbetare skapar en effektiv verksamhet som tillåter er att vara bäst på det ni gör. För att du och dina medarbetare ska må så bra som möjligt hjälper vi er genom förebyggande, hälsofrämjande och rehabiliterande insatser.

Allt samlat under samma tak

Utifrån era behov kopplar vi på den kompetens som krävs. Tack vare samverkan mellan Norrlandsklinikens olika områden kan vi hjälpa dig och dina medarbetare med det mesta som rör arbetsmiljö och hälsa – alltifrån specialistsjukvård och fysioterapi till samtalsstöd och utbildningar.

En trygg och kompetent partner

Ditt förtroende och din och dina medarbetares hälsa är det viktigaste för oss. Därför jobbar vi nära våra kunder. Vi lyssnar på vad just ni behöver och ger det stöd som passar er bäst, både för stunden och för en god hälsa på lång sikt. Genom oss får du möjlighet att erbjuda friskvård, utbilda inom hälsosamt ledarskap, träna stresshantering och mycket mer.

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar och kan berätta mer om hur vi kan hjälpa er att bygga en ännu mer attraktiv arbetsplats.

Kundkontakt: umea@avonova.se

Glimmervägen 5E, 907 40 Umeå